ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ 2020

ЦЕЛОДНЕВНАТА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ В СОФИЯ

ОТ 01 ЮНИ ДО 14 СЕПТЕМВРИ 2020 г.

Лятото ще дойде!

Децата ще имат своята дълго чакана Лятна ваканция! Във „Фантазия” сме готови да ги посрещнем и започваме записване за Лятна занималня 2020!

За поредна година представяме уникална лятна програма, в която децата да преживеят нови приключения чрез арт работилници, любопитни игри,  амостоятелни експерименти и вълнуващи открития.

Отделяме особено внимание на наученото през годината. За да не го забравим и да сме в час и през ваканцията, ежедневно затвърждаваме  учебния материал. Включили сме упражнения по четивна техника, с които преоткриваме магията на Класическата детска литература.

Поддържаме правописна и правоговорна култура и разпалваме интереса на децата към точните науки и математиката. Времето за свободни и ролеви игри и интеракция на открито е задължителна част от дневния режим. За да балансираме и допринесем за един холистичен подход, обогатената ни програма включва занимания, които развиват двигателната култура, ритъма и пластиката, езикови и творчески часове.

Български народни танци – свързвани с националната си културна  ринадлежност, децата ще усетят магията на българския народен фолклор, ще се забавляват и ще разучат различни танцови техники и хореографски композиции.
Приложни творчески ателиета – време за генериране на идеи, провокиране
на ФАНТАЗИЯта и експериментиране с различни художествени техники и материали. Четвъртъците по традиция са време за пътешествия и откривателство, време за нови емоции и опознаване на света отвъд границите на ФАНТАЗИЯта. И в таз годишната Програмата за летни екскурзии и мероприятия са включени интересни места, изненади и посещения сред природата.

Програмата в занималня „Фантазия“ включва:

  •  поддържащо обучение и затвърждаване на учебния материал
  •  четивна техника
  •  български народни танци
  •  приложни ателиета с включени материали
  • екскурзии и мероприятия
  •  входни такси и пътни разходи

Таксата в занималня „Фантазия“ не включва:

  • обяд /приблизително 4.00 лв. на ден/

Записване за лятна занималня:
Обадете ни се сега (0888 987 647) и заповядайте да се запознаем.

Лятната занималня е подходяща за деца от 7 до 11 години.

Такси и отстъпки:
359 лв/ месец        110 лв/ седмица       25 лв/ ден

10% отстъпка за второ дете от семейството
5% отстъпка при ползване на услугите ни за целия летен период (юни, юли и август)

Моля, обърнете внимание, че за да запазите място за лятна занималня се изисква капаро в размер на 50 лв, което се приспада от таксата. Това капаро не се връща. Останалата част се заплаща не по-късно от 10 работни дни преди започване на лятната занималня. Може да заплатите на място във филиал на занималнята или по банкова сметка:

Банкова сметка Unicredit Bulbank– BG22 UNCR 7000 1523 5541 33, „Ниги 13” ЕООД
С нетърпение очакваме да учим и играем заедно през лято 2020!

Реклама