Частна занималня „Фантазия” в Младост и Дианабад

Частна занималня „Фантазия” е създаден през 2012 година в София в отговор на родителско търсене на уютно и спокойно място за самоподготовка на децата след училище. Екип от професионалисти се грижи учениците да подготвят всички домашни и уроци. Водещо в работата ни е съобразяване с индивидуалните нужди на всяко дете и изграждане на неговата самостоятелност. 

В занималнята ежедневно децата общуват позитивно, създават приятелства, научават повече за света. Така израстват в сигурна среда и опознават себе си.

Занималня „Фантазия“ предлага два вида услуги

Ученическа – за ученици от 1 до 4 клас и целодневна лятна занималня – за деца от 6 до 11 години. 

  • Целогодишно се провежда затвърждаване на наученото в училище и  надграждане с допълнителни занимания. 
  • През лятната занималня се посещават забележителности, организират се екскурзии сред природата, провеждат се творчески занимания и много игри.

Помещения и Групи в занималня „Фантазия“

Групите са до 12 деца. Поддържа се постоянна обратна връзка с родителите и учителите.

Разполагаме с три помещения в София, специално обзаведени за деца, две от които се намират в кв. Младост 1 /непосредствено зад 125 СОУ, на 600 м. от Метростанция Младост 1/ и едно в кв. Дианабад /на 100 м. от метростанция Г.М.Димитров/.

Каква е мисията на занималня „фантазия“

Занималня „Фантазия” е уютно място за подготовка на домашните работи на ученици от начален курс. Екипът ни непрекъснато се стреми с разнообразни и целенасочени дейности да възпитава общочовешки ценности у децата и чрез творчество да развива възможностите им. Вярваме, че с любов и професионализъм можем ще допринесем за обогатяване на детската личност.

Какви са ценностите на занималня „Фантазия“

  1. ОТГОВОРНОСТ. Ние се грижим за здравето, комфорта и доброто самочувствие на всяко дете.  Зачитаме детската личност.
  2. ЕТИЧНОСТ във взаимоотношенията с колеги и родители. Отнасяме се с всички така, както бихме желали да се отнасят те към нас. Помагаме си, защото така подобряваме работата си.
  3. ОСЪЗНАТОСТ и толерантност при вземането на решения. Разбираме, че с нашите действия и думи участваме пряко във възпитание на децата.
  4. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ръководени от знания, опит и доказани добри практики.
  5. ГЪВКАВОСТ, за да бъдем актуални в обществения живот и готови за промени.
  6. ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ в отстояване на непреходните ценности.

 

Реклама